Redizajn sajta

Da li imate sajt koji nije u mogućnosti da ispuni sve vaše marketinške ciljeve? Bilo da se radi o dodavanju funkcionalnosti, ažuriranju sadržaja ili o sofisticiranijem, elegantnijem izgledu koji nameravate da dodate vašem postojećem sajtu kako biste popravili svoj onlajn imidž, vama su potrebne usluge redizajna sajta.

Ukoliko planirate kompletno renoviranje sajta, imajte na umu da vaši posetioci traže ubedljiv izgled i ubedljivu poruku. Implementiranjem ovakvog strateškog web dizajna , vremenom će novi izgled sajta generisati više poseta nego što ih generiše vaš trenutni sajt.

Već je dobro poznato da u današnjoj klimi nije dovoljno samo posedovati sajt; marketinški stručnjaci se slažu da sajtovi treba da budu prefinjeni i konstantno unapređivani, kako bi privukli pažnju posetilaca. Štaviše, ažurni sadržaj bi trebao dosledno da angažuje posetioce. U suprotnom oni će biti primorani da napuste vaš sajt i presele se na sajt nekog od vaših konkurenata.

Naš kretivni web dizajn tim nudi usluge redizajna koje će popraviti grafički izgled, upotrebljivost i, generalno, kredibilitet vašeg postojećeg onlajn prisustva. Moderan, pristupačan, pregledan i profesionalan – sajtovi koje dizajniramo striktno se pridržavaju ovih standarda.

Veoma je čest slučaj da sajtovima sa sjajnim, izuzetno kvalitetnim sadržajem nedostaje adekvatan, profesionalni vizuelni identitet. Najnovija istraživanja otkrila su da 50% prodaje na internetu biva jednotsavno izgubljeno. Razlog: ili posetioci imaju poteškoće u pronalaženju sadržaja, proizvoda ili usluga koje traže, ili  oni ne vode do prodaje. Kao rezultat imamo više od 75% proćerdanog saobraćaja usled nemogućnosti sotvarivanja prodaje.

Ako ste vi među onima koji su investirali dragocena marketinška sredstva u razvoj sajta da biste na kraju ustanovili da sajt nije optimizovan da generiše adekvatnu prodaju ili interesovanje za vašu ponudu, naše usluge redizajna sajta predstavljaju rešenje koje vam je potrebno da pošaljete jasnu poruku i uvećate profit .

10 pitanja koje treba da postavite sebi ukoliko je vašem sajtu potrebno redizajniranje:

 1. Zbog čega posetioci trenutno dolaze na naš sajt?
 2. Da li navigacija na našem sajtu omogućava lako kretanje kroz sadržaj i da li je lako doći do željenih informacija?
 3. Da li su naši sadašnji posetioci spremni da kupuju moju robu/usluge?
 4. Da li su sajtovi naših konkurenata funkcionalniji i da li su bili redizajnirani u skorije vreme?
 5. Da li sadržaj na našem sajtu šalje pravu poruku?
 6. Da li naš sajt na pravi način predstavlja naše poslovanje?
 7. Da li naš sajt uliva poverenje u naše poslovanje ili naš brend?
 8. Da li smo trenutno u mogućnosti da lako ažuriramo naš sajt?
 9. Da li su posete našem sajtu praćene i analizirane?
 10. Da li posetioci našeg sajta mogu lako da stupe u kontakt sa nama?

U nekim slučajevima neophodno je prestrojavanje sajta.

Naše usluge redizajna sajta:

 • Kompletna usluga redizajna sajta, zajedno sa uslugom ažuriranja i održavanja sajta tokom godine
 • SEO optimizacija i analiza sadržaja
 • Opciono godišnje osvežavanje sajta novim dizajnom
 • Analiza konverzije i upotrebljivosti postojećeg sajta i redizajniranog sajta

Da rezimiramo: potreban vam je sajt koji dobro izgleda i dobro prodaje. Uložite svoja marketinška sredstva u inovativni strateški redizajn kakav pruža tim Computersky!

Pozovite 021 445 877 ili nam se javite putem našeg onlajn  obrasca za kontakt .

No Comments

This post is password protected. Enter the password to view any comments.

Post a Comment