CMS

Content Management System – upravljanje sadržajem

CMS – Content Management System, odnosno, sistem upravljanja sadržajem, odličan je način da svoj sajt  održite aktuelnim i pružite svojim klijentima najsvežije novosti i informacije o vaš¡em poslovanju. CMS omogućava trenutno interno ažuriranje sadržaja preko jednostavnog korisničkog okruženja, a da pri tom ne morate znati baš ništa o web dizajnu i njegovim tenologijama. Koristeći CMS, administratori mogu da ažuriraju sadržaj – tekst, fotografije i linkove – da upravljaju korisnicima sajta i, čak, da dodaju nove stranice. Mogućnosti CMS-a su neograničene i prilagođene potrebama vašeg poslovanja.

CMS Made Simple je sistem koji koristimo i preporučujemo kao idealno rešenje za praktično sve vrste sajtova. Koristimo ga dugo, sa velikim zadovoljstvom, a to zadovoljstvo dele i naši dosadašnji klijenti. Njegova fleskibilnost i jednostavnost korišćenja, stabilnost i bezbednost učinile su ga našim najmoćnijim alatom. Pored toga, CMSMS je besplatan, pa ne uvećava vaše troškove. U mogućnosti smo, međutim, da ponudimo i druga rešenja, ukoliko se za to ukaže potreba.

Obratite se našem timu , kako bismo prodiskutovali o detaljima vašeg projekta, a mi ćemo vam predložiti najbolje rešenje za vaš projekat.

 

No Comments

This post is password protected. Enter the password to view any comments.

Post a Comment