Naš proces izrade sajta

Kreriali smo metod od četiri koraka za vođenje procesa izrade sajta. Zahvaljujući ovom metodu u mogućnosti smo da pružimo izvrsnu korisničku uslugu i individulanu podršku tokom razvoja vašeg sajta, i nakon toga, vodeći pritom računa o budžetu i rokovima.

Prvi korak: Istraživanje

Vaš sajt je odraz vas i vašeg poslovanja, pa je razumevanje vaših ciljeva, planova i očekivanja imperativ za razvoj vašeg sajta. Postavljamo konkretna pitanja, razjašnjavamo detalje i zahtevamo pomoćne informacije, kako bismo duboko pronikli u razumevanje onoga što je potrebno da vaš projekat bude uspešan.

Drugi korak: Dizajn

Nakon što smo temeljno razmotrili i analizirali informacije koje smo prikupili u procesu istraživanja, prelazimo na fazu dizajna. Naš tim dizajnera pošeće da kreria izgled i identitet vašeg sajta, zasnovan na informacijama koje su prikupljene u fazi istraživanja. Ovo je vreme za dizajn i reviziju, i vaša prilika da iznesete svoje zahteve u vezi sa bojama, strukturom i drugim vizuelnim elementima vašeg budućeg sajta.

Treći korak: Razvoj

U ovoj fazi procesa izrade sajta, programiraćemo, kodirati i kofigurisati vaš sajt, kako bismo bili sigurni da je pristupačan za korišćenje i da ima tehničku infrastrukturu da podrži spoljnu školjku. Aktiviraćemo sve interne linkove i implementirati sve potrebne funkcije sajta.

Četvrti korak: Puštanje u rad

U ovom trenutku vaš sajt je skoro spreman za rad. Ali pre nego što ga aktiviramo, podvrgnućemo ga seriji testova, kako bismo bili sigurni da će biti ispravno prikazan u različitim brauzerima i da funkcioniše u skladu sa specifikacijama. Nakon što sajt prođe naše testove i dobije vašu konačnu potvrdu, sajt se zvanično pušta u rad.

Posle puštanja sajta u rad

Sada je vaš sajt zvanično oživeo. Naš posao ne prestaje ovde. Sa svakim sajtom nudimo standardnu garanciju. Mi stojimo iza svog rada. Ukoliko je bilo šta ostalo nedovršeno prema specifikaciji, ili deo koda ne funkcioniše pravilno tokom ovog perioda, to ćemo ispraviti brzo i bez posebne naplate.

U ovom trenutku možete razmotriti naš program održavanja sajta kako biste obezbedili njegovu ažurnost i bezbedno i neometano funkcionisanje.

No Comments

This post is password protected. Enter the password to view any comments.

Post a Comment